K1: Gală cu fluierături la Amsterdam

Fluierăturile a 20.000 spectatori furioşi au fost la ordinea zilei la K1 Amsterdam, cea mai importantă gală de gen din Europa, după ce mai multe lupte au fost oprite de arbitri sau s-au încheiat după evoluţii dubioase ale unora dintre luptători.

Dacă în cele două lupte oprite de arbitrii, Bregy – Magomedov ÅŸi Slowinski – Samedov, foarte probabil suporterii nu au ÅŸtiut că una dintre reguli, knock-out tehnic la două knock-down-uri într-o repriză, permite arbitrilor să oprească luptele, în super-fight-urile Aerts – Sapp ÅŸi Schilt – Mo, suporterii au penalizat pe bună dreptate evoluÅ£iile foarte slabe ale luptătorilor americani.

Peter Aerts l-a învins în mai puţin de 30 de secunde pe Bob Sapp, acesta părăsind sala în huiduielile fanilor care nu au ezitat să arunce cu foarte multe obiecte spre ring, iar Semmy Schilt l-a învins la puncte pe Mighty Mo după trei reprize în care olandezul a dominat copios lupta iar americanul a fost huiduit pentru pasivitatea evidentă.

Piramida de la K1 Amsterdam a fost câştigată destul de surprinzător de australianul Paul Slowinski cel care l-a învins în finală prin knock-out pe campionul de anul trecut de la Amsterdam, elveţianul Bjorn Bregy.

Victoria lui Slowinski a fost destul de surprinzătoare după ce australianul a fost foarte aproape să fie făcut KO atât de Zabit Samedov în semifinale cât şi de Bregy în finală.

Slowinski a câştigat K1 Amsterdam graţie unor spectaculoase lovituri de picior care i-au frânt pe Hiromi Amada, Zabit Samedov şi Bjorn Bregy, nici unul nereuşind să rămână în picioare trei reprize în luptele cu Slowinski.

Bregy l-a învins la puncte pe Brecht Wallis şi prin KO tehnic pe Magomed Magomedov, iar Magomedov şi Samedov i-au învins în sferturi pe Maxim Neledva şi, respectiv, James Phillips.

Adauga un comentariu

*