Fotbal: FC Sevilla a câştigat Cupa Spaniei

FC Sevilla şi-a continuat sâmbătă şirul de succese interne sau internaţionale început anul trecut şi a câştigat Cupa Spaniei după ce a învins în finală cu 1-0 pe Getafe.

În minutul 10, atacantul Kanoute a profitat din plin de o greşeală a lui Pulido şi a marcat singurul gol partidei, gol decisiv în lupta pentru Cupa Spaniei dintre Sevilla şi Getafe.

A fost una dintre puţinele puncte pozitive ale meciului, cele două formaţii acuzând din plin oboseala acumulată de-a lungul unui sezon încărcat şi nereuşind să ofere spectacolul aşteptat.

Atacantul din Mali, care a anunţat că vrea să plece de la Sevilla, a fost decisiv în finala cu Getafe dar a şi primit cartonaşul roşu pe final, Kanoute fiind eliminat împreună cu Casquero de la Getafe după o altercaţie între cei doi.

Sevilla a început cu Palop – Daniel Alves, Javi Navarro, Escude, Dragutinovic – Jesus Navas, Poulsen, Renato, Antonio Puerta – Kanoute, Luis Fabiano, au mai intrat Marti, Duda ÅŸi Kerzhakov.

Getafe a început cu Luis Garcia – Contra, Belenguer, Pulido, Paredes – Celestini, Casquero, Cotelo, Nacho – Manu del Moral, Guiza, au mai intrat Pachon, în locul lui Contra în minutul 83, Verpakovskis ÅŸi Vivar Dorado.

Adauga un comentariu

*