Monica Gabor Columbeanu o vrea pe Irina vedeta tv

Înainte de a deveni iubita – şi mai apoi soţia – omului de afaceri Irinel Columbeanu, Monica, pe atunci Gabor, nu era chiar o persoană cunoscută în showbiz-ul autohton. Devenind însă nevastă de magnat – şi ce magnat! – băcăuanca a reuşit, treptat, ajutată de Iri, să îşi creeze un nume în ţara noastră.

monica-gabor.jpgFie că a fost vorba despre emisiunea care prezintă cu lux de amănunte viaţa ei şi a lui Iri, fie că a fost vorba despre alte evenimente „seculare” – nuntă, naştere, botez – sau despre diferitele prezentări de modă la care a participat în calitate de manechin, Moni a devenit, cum necum, o celebritate. Mai nou însă, studenta vrea să împartă din succesul şi notorietatea ei cu micuţa Irina. Că doar, deh, dacă ea a putut, de ce nu ar putea şi fetiţa.

ReÅ£eta a fost întocmită cu dibăcie chiar de la naÅŸterea micuÅ£ei, în ianuarie. FetiÅ£a a venit pe lume, dar nu aÅŸa cum se întâmplă cu majoritatea copilaÅŸilor, ci direct în faÅ£a camerelor de filmat. S-a bucurat apoi de un botez de cinci stele, ÅŸi acesta „pe sticlă”. Drept urmare, putem spune că primul pas a fost realizat. A venit însă timpul pentru „consacrarea” micuÅ£ei „Columbina”…

Cum Irina area doar cinci luni şi nu poate prezenta modă, cânta sau juca în filme, Moni a decis să înceapă cariera fetiţei sale cu ceva mai „light”. „Mi-ar plăcea ca Irina să facă reclame!”, a declarat soţia lui Iri pentru Ziarul. Şi cum este o bună cunoscătoare a drumului spre celebritate, Moni a adăugat: „Dacă o să primim oferte, bineînţeles că vom accepta. Nu o vom face pentru bani, ci din placere”.

Aceeaşi „plăcere”, condimentată însă cu niscaiva mii de euro, care o determină pe băcăuancă să urce pe podium. „Lumea m-a înţeles greşit când am spus că am primit 1.500 de euro pentru o prezentare. Au crezut că nu mai urc pe podium decât dacă sunt plătită cu aceşti bani, şi nu este adevărat. Nu urc pe podium pentru bani. Eu fac acest lucru din plăcere”, a conchis nevasta lui Iri. Păcat că plăcerea nu ţine de foame… (sursa: antena3.ro)

Adauga un comentariu

*