DOI ELEVI AU MURIT ÃŽNTR-UN ACCIDENT ÃŽN FAÅ¢A LICEULUI

Doi elevi au murit şi unul a fost grav rănit într-un accident rutier petrecut în jurul orei 10.30 în apropierea Grupului Şcolar Dacia. Tinerii au fost implicaţi într-un accident de motocicletă, 2 dintre ei fiind elevi chiar la Grupul Şcolar Dacia. Băiatul care a reuşit să supravieţuiască a fost dus la Spitalul Bagdasar, în stare gravă. Accidentul aduce însă în actualitate două probleme mai vechi: din primele informaţii, copiii erau în pauza mare, deci se aflau în timpul orelor şi nu ar fi avut voie să părăsească incinta şcolii, iar ambulanţa a sosit la locul tragediei după 45 de minute. Inspectorul general şcolar al Municipiului Bucureşti, Cristian Alexandrescu, a declarat că este posibil ca elevii implicaţi în accidentul rutier care a avut loc în apropierea Grupului Şcolar Dacia din cartierul Berceni să se fi aflat, în acel moment, în pauza mare, care are o durată de 20 de minute.

Cei doi elevi, care se aflau pe o motocicletă, au acroşat un bărbat de 31 de ani, care se deplasa cu scuterul pe strada Caporal Grigore Marin, din cartierul bucureştean Berceni. Unul dintre elevii de pe motocicletă a decedat, la fel ca şi conducătorul scuterului. Martorii oculari susţin că ambulanţa a sosit abia după 45 de minute. Potrivit acestora, cei doi tineri au mai trăit încă 15-20 de minute după momentul impactului.

În urmă cu trei săptămâni, un alt accident cutremurător avea loc în şcoală. Un elev de clasa a VIII-a din Suceava a fost omorât în bătaie de colegi.

Antena3.ro

Adauga un comentariu

*