Laura Andresan sugereaza ca Daniela Gyorfi este prostituata

Laura a fost implicata in multe scandaluri sexuale, in care „parteneri“ de distractie i-au fost atat politicieni, cat si sportivi. Starleta porno este suparata pe Daniela Gyorfi si Andra Teodorescu, despre care spune ca pozeaza in fete cuminti dar au, in spate, un trecut de prostituate.

Ultima bomba pe care Laura a lansat-o in presa le implica pe cantareata Daniela Gyorfi si pe modelul Andra Teodorescu, despre care actrita spune ca s-au prostituat. In editia de ieri a revistei „Soc“, Andresan nu se sfieste sa declare ca ii place sa faca sex si le blameaza pe cele care nu recunosc acest lucru si pozeaza in „femei cuminti“.

„Eu sunt impacata cu mine, s.g p..a si imi place si o spun cu voce tare, in timp ce ele, mai nou, se tin cuminti dar au uitat perioada de prostitutie pe care au tranzitat-o, sa zicem asa“, declara Laura, referindu-se la Gyorfi si Andra Teodorescu.

Ea adauga despre acestea: „Sunt multe parasute in show-bizz-ul nostru si nu ma intereseaza viata nimanui, nici nu am timp macar, de asa ceva. Dar atunci cand ma calci pe coada nu mai sunt femeia dulce, ci scroafa dracului.

Asa ca sa nu vorbeasca Daniela Gyorfi de mine sau Andra Teodorescu si sa ma faca tarfa, inainte sa se uite in ograda lor. Cat despre Daniela, nu eu neaparat, ci 1.000 de oameni intr-un club i-au dat m..e cand au auzit numele ei“.

La randul ei, Daniela Gyorfi nu doreste sa comenteze aceste declaratii si crede ca sunt inventii ale presei. „Nu pot fi sigura ca a zis asa ceva Laura Andresan, si mai ales nu stiu in ce context a spus-o, chiar daca ar fi declarat asemenea prostie.

Sincera sa fiu nu ma intereseaza si nici macar nu stiu daca aceste vorbe chiar au fost spuse sau sunt doar niste speculatii. Eu nu o cunosc personal pe fata asta si deci nu am ce sa spun despre ea.“
Integral in Gardianul
preluare de pe hotnews.ro

Adauga un comentariu

*