Trupa de teatru Onestin a castigat Marele Premiu la Festivalul National de Teatru

Trupa de teatru Onestin a castigat Marele Premiu la Festivalul National de Teatru „George Constantin” desfasurat la Bucuresti. In plus, cei trei clovni din piesa „Circul lui Visniec” au obtinut Premiul Special al Juriului.

Dupa succesul spectacolului „Teen Art” de la Onesti, trupa de teatru Onestin a tintit mai sus participand, duminica, 3 iunie 2007 la Festivalul National de Teatru pentru Tineret „George Constantin” Bucuresti.

Drumul onestenilor catre festival nu a fost lipsit de probleme. Microbuzul a ramas in pana iar tinerii actori au fost nevoiti sa isi care bagajele si recuzita cu tramvaiul.

Mai mult, regulamentul concursului prevede ca fiecare piesa trebuie sa aiba maxim 30 de minute motiv pentru care, inainte de cel mai spectaculos moment, cortina a cazut zdrobind orice speranta.

Stiind ca au depasit timpul regulamentar, onestinii se asteptau sa fie descalificati.

Finalul festivalului a transformat brusc deznadejdea in explozie de bucurie cand juriul, format din actorii: Florin Zamfirescu, Mihai Constantin, Victor Rebengiuc, Ion Besoiu, Virginia Mirea, a decernat marele premiu trupei onestene. (www.onestionline.ro)

Adauga un comentariu

*