Sechelariu negociaza vanzarea Letea

Conform publicatiei „Saptamana Financiara”, Letea SA, firma controlata de Dumitru Sechelariu, are greutati financiare si ar putea fi vanduta in urmatoarele cateva luni. In acest moment, exista trei oferte de cumparare a fabricii bacauane.

Un grup de firme romanesti, o companie rusa si o firma din Israel au trimis emisari pentru a negocia pachetul de actiuni detinut de Sechelariu. Omul de afaceri spune ca studiaza mai multe variante de vanzare.

Fabrica de hartie Letea Bacau a „inghetat“, in luna octombrie, anul trecut, toate contractele de cumparare a materiei prime si de vanzare a produselor finale.

„Acum doua luni am reluat contractele si ma orientez spre piata romaneasca, pe care Letea are interes sa o castige“, a declarat, pentru SFin, Dumitru Sechelariu. Omul de afaceri spune ca masinile fabricii vor reporni saptamana viitoare, dupa ce au incheiat un lung program de reconditionare.

„Letea sufera din lipsa capitalului de lucru“, recunoaste proprietarul fabricii, care crede ca, „in continuare, bancile nu vor sa lucreze cu omul Sechelariu“.

Continuare in Saptamana Financiara

Adauga un comentariu

*