Geoană nu exclude ipoteza ca PSD să intre la guvernare

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu exclude ipoteza ca PSD să intre la guvernare.

Liderul PSD a precizat însă că social democraţii doresc identificarea unui guvern „solid şi competent” care să poată să se ocupe de problemele adevărate ale României.

Potrivit lui Geoană, „un guvern solid şi competent „poate să însemne orice soluţie care va duce la un guvern competent şi stabil”, inclusiv un guvern al PSD-ului.

„După o discuţie extrem de serioasă şi de responsabilă la nivelul Biroului Permanent, decizia noastră este că această sesiune parlamentară trebuie să producă o clarificare a situaţiei politice şi să ofere un guvern solid şi competent până la sfârşitul actualului ciclu politic”, a afirmat Mircea Geoană.

ÃŽn opinia sa, această săptămână trebuie să reprezinte momentul adevărului pentru situaÅ£ia politică din România, „momentul în care trebuie să terminăm cu toÅ£ii discursul dublu despre negocieri care au loc ÅŸi, de fapt, nu au loc”. Amos News

Adauga un comentariu

*