Ex-bacauanul Badoi, stelist cu acte in regula

George Becali şi George Copos au bătut palma pentru rapidistul Valentin Bădoi, care se va transfera în Ghencea pentru 550.000 de euro. Finanţatorul Stelei a confirmat, într-o intervenţie telefonică la sport.ro, că Bădoi, aflat în prezent în cantonamentul echipei naţionale, mai trebuie doar să semneze.

„M-am întâlnit cu George Copos, am fost la el la birou şi a semnat actele pentru transferul lui Bădoi. M-a costat 550.000 de euro. Actele erau deja făcute, trebuia doar să fie semnate. Rămâne ca Bădoi să semneze şi el. E în cantonament cu echipa naţională, dar va semna. Nu se pune problema să nu semneze, pentru că el şi-a dorit întotdeauna să vină la Steaua. Am vrut să-l iau pentru că e un băiat deosebit, nu are emoţii la meciurile cu miză şi am nevoie de el în Liga Campionilor”, a spus Gigi Becali, care a spus că i-a propus lui Bădoi un contract pe trei ani, urmând ca fotbalistul să câştige 150.000 de euro pe sezon.

Becali a mai afirmat că Mihai Guriţă va semna marţi cu Steaua, iar Adrian Neaga este aşteptat să sosească din Coreea, după ce va disputa şi ultima etapă din campionat, confirmând totodată şi transferul lui Bicfalvi de la Jiul Petroşani.

Adauga un comentariu

*