Video: „Sărmăluţele” Monicai Gabor Columbeanu şi invitaţii cei scorţoşi

Atât de multe s-au scris despre botezul moştenitoarei Columbenilor, încât acum, când evenimentul a avut loc, nu au mai rămas prea multe lucruri de spus. E normal, o petrecere aşteptată e întotdeauna mai interesantă decât una consumată.

Da, „botezul secolului” a avut loc, petrecerea de la Izvorani a fost una de magnat mioritic al timpurilor noastre… A rămas însă un gust amar, dincolo de focul de artificii, tortul înalt de doi metri sau jocurile de lumini. Nu pentru că opulenţa ar deranja privitorul de rând. Mai curând, a stârnit regretul că botezul unui copil, ca şi aniversarea a cinci decenii petrecute de Iri pe acest pământ au arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, că bogaţii poate plâng, dar nu ştiu să se distreze.

De asemenea, a întărit convingerea că, dacă totul nu este de vânzare, măcar de închiriat tot este. Dacă la biserica din Izvorani a fost Felicia Filip cea care a cântat „Tatăl nostru”, la moÅŸie, atmosfera a fost întreÅ£inută de Aura Urziceanu. Un nume parcă prea mare pentru scena unui botez, fie ÅŸi al Columbinei. Altă fază contestabilă a fost prezenÅ£a corului Alegretto. De ce trebuia să li se strice noaptea unor copii – multă lume nu a înÅ£eles. Oamenii normali, evident. CelorlalÅ£i, li se cuvine totul, dacă poate fi plătit.

FiÅ£e de Hollywood pe malul lacului Snagov – atât rămâne după marea petrecere de la Izvorani. InvitaÅ£ii se luptau cu poneiul pe covorul roÅŸu, iar cadoul nu voia nicicum să înÅ£eleagă cinstea care i se face – aceea de a fi dăruit Columbinei. Cu oaspeÅ£i care îşi aleg langustele din acvariu, dansează băţoÅŸi, cască discret ÅŸi se prefac că totul este ok, deÅŸi mai mult ca sigur că ÅŸi-ar fi dorit să fie în altă parte, fără costume scorÅ£oase ÅŸi neveste Å£epene. Deh, apartenenÅ£a la lumea bună nu este întotdeauna plăcută.

Continuare pe Antena 3

Comentarii

  1. lasati oameni astia in pace. mie imi plac. monica e febletea mea. au o fata superba. pe monica nu o atrag doar banii lui irinel. offf. nu-i mai judecati atat de aspru

Adauga un comentariu

*