Lindsay Lohan arestată pentru conducere sub influenţa unor substanţe interzise

Lindsay Lohan a fost arestată sâmbătă în urma unui accident rutier sub acuzaţia de conducere a unui autovehicul sub influenţa unor substanţe interzise, poliţia descoperind în maşina actriţei cocaină, informează Associated Press recepţionată de Rompres.

Lindsay LohanActriţa în vârstă de 20 de ani se afla la volanul bolidului său Mercedes SL-65 şi din cauza vitezei excesive nu a putut lua o curbă pe Sunset Boulevard, izbindu-se de un parapet de protecţie. Alături de ea în maşină se mai aflau două persoane.

Poliţiştii care au sosit la locul incidentului au anunţat găsirea în maşină a unor doze de cocaină, precizând în acelaşi timp că drogurile nu au fost găsite asupra actriţei.

Lindsay Lohan, care s-a externat recent dintr-o clinică de reabilitare, a fost transportată cu o altă maşină până la cel mai apropiat spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale pentru cele câteva contuzii uşoare suferite. Ceilalţi doi pasageri din maşină nu au fost răniţi.

Poliţiştii au arestat-o pe Lindsay Lohan chiar la spitalul unde a fost transportată, sub acuzaţia de conducere sub influenţa alcoolului şi a drogurilor.

Reprezentanţii poliţiei din Beverly Hills au refuzat să ofere detalii despre nivelul alcoolemiei actriţei.

Acesta este cel de-al treilea accident rutier în care este implicată Lindsay Lohan din ultimii doi ani. În octombrie 2005 Lohan şi un pasager au suferit contuzii uşoare după ce maşina decapotabilă condusă de actriţă a izbit o dubă în West Hollywood. Poliţia a precizat atunci că vina aparţine şoferului dubei care a suferit la rândul său răni uşoare.

Câteva luni mai târziu, Lindsay Lohan s-a izbit la volanul maşinii sale de un minivan în care se aflau paparazzi ce o urmăreau după plecarea de la un restaurant din Los Angeles. Rompres

Adauga un comentariu

*