Sharon Stone a susţinut o licitaţie în scopul adunării de fonduri împotriva SIDA

Sharon Stone a organizat o licitaÅ£ie, Kylie Minogue ÅŸi Julian Lennon au cântat, iar dansatoarea erotică Dita Von Teese a realizat un număr de stritease, totul miercuri, în cadrul amfAR’s (American Foundation for AIDS Research) Cinema Against AIDS Event, o acÅ£iune caritabilă pentru strângerea de fonduri pentru lupta împotriva SIDA ce a fost organizată la Mougins, sudul FranÅ£ei, informează Associated Press recepÅ£ionată de Rompres.

Acest eveniment caritabil a reuşit să strângă 7 milioane de dolari, bani ce vor fi donaţi pentru susţinerea cercetării medicale pentru lupta împotriva SIDA.

Sharon Stone ÅŸi-a luat în serios rolul de organizatoare a licitaÅ£iei, iar atunci când George Clooney însoÅ£it de alÅ£i câţiva colegi din filmul ‘Ocean’s Thirteen’ au urcat pe scenă pentru a supune licitaÅ£iei o vacanţă pe un iaht de lux, Stone i-a promis unei participante la licitaÅ£ie că dacă va oferi 350.000 de dolari, va primi bonus ÅŸi un sărut din partea lui George Clooney. Starul din ”Ocean’s Thirteen” a fost de acord ÅŸi până la urmă a reuÅŸit să vândă două astfel de vacanÅ£e pe iaht în loc de una, pentru suma totală de 700.000 de dolari.

Ivana Trump a reuşit să-şi adjudece în urma licitaţiei un portret al legendarei actriţe Bette Davis semnat de Francesco Vezzoli pentru suma de 200.000 de dolari.

Supermodelele Claudia Schiffer şi Naomi Campbell i s-au alăturat lui Sharon Stone pe scenă pentru a supune licitaţiei un pachet de invitaţii la mai multe defilări de modă, pachet vândut pentru suma deloc modestă de 175.000 de dolari.

Kylie Minogue a interpretat pentru public melodiile sale mai vechi ‘The Loco-Motion’ ÅŸi ‘Can’t Get You Out of My Head’, microrecital ce a mai adunat încă 300.000 de dolari.

O altă acÅ£iune caritabilă organizată de George Clooney ÅŸi Brad Pitt, alături de echipa de filmare de la ‘Ocean’s Thirteen’ în scopul ajutorării victimelor violenÅ£elor din regiunea sudaneză Darfour a reuÅŸit să strângă 9,2 milioane de dolari.

Adauga un comentariu

*