Agenţie matrimonială reclamată pentru că nu a găsit o soţie

Un bărbat a reclamat la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Dâmboviţa o agenţie matrimonială, pe motiv că firma nu i-a găsit sufletul pereche, transmite corespondentul ROMPRES.

Oficiul a verificat agenţia matrimonială şi a constatat că aceasta nu are nicio vină. Conform contractului, agenţia se obliga să-i găsească omului o soţie, aşa cum acesta ceruse, dar nu într-un timp anume.

”Inspectorii OPC au mers la operatorul economic ÅŸi au constatat că pur ÅŸi simplu pretenÅ£iile consumatorului nu au putut fi satisfăcute repede, iar cel în cauză oferea dragoste sinceră în schimbul întreÅ£inerii financiare. Cei de la agenÅ£ie continuă să-i caute omului perechea”, a declarat ÅŸeful OPC DâmboviÅ£a, Elena Folescu.

Conform inspectorilor OPC, cele mai multe solicitări adresate agenţiilor matrimoniale vin din partea bărbaţilor şi nu pot face faţă cererilor mari.

”Chiar a fost greu de găsit administratorul agenÅ£iei matrimoniale, pentru că era plecat prin Å£ară să rezolve solicitările celor care apelează la aceste servicii”, a precizat Elena Folescu. Rompres

Adauga un comentariu

*