PriceWaterhouseCoopers la Bacau

Compania PriceWaterhouseCoopers ar putea sa conceapa strategia de dezvoltare a aeroportului Bacau. Firma britanica este una dintre cele opt firme care si-au exprimat intentia de a participa la licitatia organizata de Consiliul Judetean.

Consiliul judetean Bacau a scos la licitatie caietul de sarcini pentru dezvoltarea aeroportului. Firma care va castiga licitatia va trebui sa realizeze o radiografie a posibilitatilor de extindere a aeroportului.

„Aeroportul Bacau va furniza primul diagnostic real al importantei judetului nostru in ochii oamenilor de afaceri si ai turistilor. Il vom avea in momentul in care se va incheia licitatia care va face o analiza si ne va spune exact ce sanse de investitii avem”, a afirmat Dragos Benea presedintele consiliului judetean.

Pina in acest moment opt firme s-au aratat interesate de aeroportul din Bacau si au achizitionat caietul de sarcini. Printer acestea se numara si compania multinationala Price Waterhouse Coopers specializata in consiliere.

Aeroportul Bacau s-a aflat in vizorul mai multor companii aviatice din strainante si a unor firme din America si China. Totusi nici unul dintre potentialii investitorii nu a facut un demers concret. HotNews.ro

Adauga un comentariu

*