Filmul ”Harry Potter and the Order of the Phoenix” va avea lansarea internaÅ£ională la Tokyo

Cel de-al cincilea film al seriei Harry Potter, ”Harry Potter and the order of Phoenix” bazat pe celebrele romane semante de scriitoarea britanică J. K. Rowling, va avea premiera mondială la Tokyo la 28 iunie, la puÅ£in timp după ce un alt hit cinematografic, superproducÅ£ia ”Spider-Man 3” a fost lansat tot în capitala niponă, informează marÅ£i Reuters recepÅ£ionată de Rompres.

Conform unui purtător de cuvânt al studiourilor Warner Bros., actorul britanic Daniel Radcliffe, interpretul personajului principal în această serie cinematografică, va fi prezent la Tokyo pentru premieră, el urmând să participe apoi şi la lansarea din Marea Britanie a peliculei, programată pentru data de 3 iulie.

‘Harry Potter and the Order of the Phoenix’ este ultimul film dintr-o serie deschisă în 2001 cu pelicula ‘Harry Potter and the Sorcerer’s Stone’. Toate cele patru filme ale seriei au înregistrat până în prezent încasări de 3,5 miliarde de dolari.

”Nu există nici un motiv special pentru care am ales Tokyo pentru lansarea internaÅ£ională a filmului” a comentat purtătorul de cuvânt al celebrelor studiouri americane.

Cea de-a ÅŸaptea ÅŸi ultima carte a seriei Harry Potter, ‘Harry Potter and the Deathly Hallows’, va fi lansată în librării la data de 21 iulie, iar pentru moment nu a fost anunÅ£ată o dată pentru începerea filmărilor la versiunea sa cinematografică. Rompres

Adauga un comentariu

*