Tort de 70 de kg pentru botezul „Columbinei”

Mult mediatizatul „Botez al Secolului” a intrat în linie dreaptă. Iri ÅŸi Moni au luat ultimele decizii, în ceea ce priveÅŸte meniul care va fi pus pe masă invitaÅ£ilor, dar ÅŸi în ceea ce priveÅŸte desertul – un tort de nu mai puÅ£in de 70 de kilograme.

Imensa prăjitură va avea o înălţime de aproximativ doi metri şi va avea un design special, urmând a fi realizat din mai multe cuburi de ciocolată, cremă şi alune. În ceea ce priveşte greutatea, tortul respectiv le va depăşi pe Moni şi pe Irina la un loc.

Nu se ştie însă dacă impresionantul desert va putea fi consumat în întregime. Asta pentru că meniul va fi unul cu totul şi cu totul ieşit din comun. Indecis, Iri şi-a chemat cei mai sofisticaţi dintre apropiaţi şi s-a sfătuit cu aceştia, prezentându-le variantele. După îndelungi dezbateri, omul de afaceri a optat pentru un meniu alcătuit din două parţi.

Prima dată va fi servită masa propriu-zisă, formată din raţă terina, raţă la cuptor, rulouri cu rucola şi legume la grătar, carne de miel şi de vită cu legume şi omletă norvegiană. Şi, evident, nelipsitul caviar, la discreţie, a aflat cotidianul Libertatea.

Apoi, după miezul nopÅ£ii, va fi servit cel de-al doilea meniu, un bufet cu fructe de mare. InvitaÅ£ii vor puta înfuleca homari, caracatiÅ£e, creveÅ£i, calamari ÅŸi scoici. După care, senzaÅ£ia serii – tortul de 70 de kilograme. Cum se vor simÅ£i oare invitaÅ£ii a doua zi, este lesne de imaginat. Dar ce mai contează oare acest aspect?! Că doar, deh!, o dată în viaţă are loc botezul primului moÅŸtenitor al lui Iri… Antena 3

Comentarii

  1. sa faca domnule botez si ce vor cu cati bani vor ca si eu as fi facut dar……….n-am atatia bani si…………..nici copil.

Adauga un comentariu

*