Fotbal: Barcelona vrea opt jucători, patru de la Chelsea

Deşi este încă în lupta pentru titlu în Primera Division şi pentru câştigarea Cupei Spaniei, FC Barcelona se gândeşte serios şi la sezonul următor, campania viitoare de transferuri urmând a fi una incendiară.

Cel puţin pentru moment, Barcelona caută să aducă jucători pentru a întări linia defensivă şi linia mediană, existând însă şi un atacant pe lista catalanilor, italianul Giuseppe Rossi.

Dintre cei opt fotbalişti doriţi de Barcelona, nu mai puţin de patru sunt de la Chelsea, echipa lui Frank Rijkaard urmând a propune chiar un schimb de jucători cu formaţia patronată de magnatul rus Roman Abramovici.

Barcelona îi doreÅŸte pe fundaÅŸul John Terry, mijlocaÅŸii Mickael Essien ÅŸi Frank Lampard ÅŸi extrema Arjen Robben, iar pentru a-i aduce, Barcelona ar putea renunÅ£a în favoarea lui Chelsea la nume precum Eto’o, fotbalist dorit enorm de Abramovici, sau Rafael Marquez.

De asemenea, Barcelona îi mai doreşte pe fundaşul Kolo Toure, de la Arsenal, mijlocaşul Xabi Alonso, de la Liverpool, fundaşul Gabriel Milito, de la Zaragoza, şi atacantul italian Giuseppe Rossi, actualmente la Parma dar care aparţine de Manchester United.

ÃŽn afara lui Eto’o ÅŸi Rafael Marquez, Barcelona s-ar mai putea despărÅ£i ÅŸi de alÅ£i jucători precum Silvinho, Van Bronckhorst, Thuram, Edmilson, Motta, Ezquerro sau Saviola. Amos News

Adauga un comentariu

*