Luminiţa Anghel dă în judecată poliţia buzoiană

Artista susţine că oamenii legii i-au stricat imaginea după apariţia în presă a informaţiei conform căreia cîntăreţei i-a fost suspendat permisul de conducere pentru viteză, transmite corespondentul AMOS News.

Luminiţa Anghel a fost surprinsă, duminică, rulând cu 155 de kilometri pe oră pe DN 2 E 85, în afara localităţii Căldăruşanca. Ea se îndrepta dinspre Capitală spre Buzău, unde urma să cânte la un botez. Pe motiv că a apăsat peste măsură pedala de acceleraţie, poliţiştii au amendat-o pe interpretă şi i-au suspendat permisul pentru 90 de zile.

Managerul Luminiţei Anghel a anunţat că a făcut deja contestaţie în acest caz, urmând să o depună la tribunal zilele acestea. Impresarul reclamă atitudinea poliţistului care a oprit-o pe artistă în trafic în timp ce conducea cu 155 de kilometri pe oră. Acesta a anunţat că va cere inclusiv o anchetă asupra poliţistului în cauză şi a colegilor lui, pe motiv că informaţia a ajuns în presă şi i-a încălcat Luminiţei Anghel dreptul la intimitate.

Politiştii buzoieni sunt renumiţi pentru numărul mare de intervenţii derulate pe DN 2 E 85, numeroase vedete devenind victime ale radarelor de pe raza judeţului. Numai în 2006, echipajele de la Circulaţie au ridicat permisul de conducere Ioanei Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui şi prezentatorului Antenei 1, Andrei Zaharescu.

Adauga un comentariu

*