Liga Campionilor: Un elicopter al clubului Chelsea a dispărut

Un elicopter cu patru oficiali ai clubului Chelsea Londra a dispărut de pe radare după ce a decolat de pe aeroportul John Lennon din Liverpool la puţin timp după semifinala de Liga Campionilor dintre Liverpool şi Chelsea.

Marţi seară, Liverpool a eliminat pe Chelsea la lovituri de departajare din semifinalele Ligii Campionilor iar înfrângerea pare să fi fost una cu ghinion pentru clubul londonez.

La puţin timp după meci, patru dintre oficialii lui Chelsea s-au îmbarcat într-un elicopter pe aeroportul John Lennon din Liverpool cu o destinaţie privată din apropiere de Londra.

Cu toate acestea, elicopterul se pare că a dispărut de pe radare undeva lângă Peterborough şi de atunci nu se mai ştie nimic de existenţa acestuia sau a oamenilor prezenţi în el.

Oficiali ai poliţiei din Cambridgeshire au recunoscut incidentul şi faptul că investighează cu atenţie acest caz şi se pare că în cel mai bun scenariu, elicopterul a aterizat de urgenţă într-o anumită zonă.

Incidentul vine la aproape 11 ani după ce Matthew Harding, vicepreşedinte al clubului Chelsea în acea perioadă, a decedat în urma unui accident teribil de elicopter. Amos News

Adauga un comentariu

*