Snooker: Ronnie O’Sullivan s-a calificat în sferturile Mondialului de la Sheffield

Englezul Ronnie O’Sullivan, cel mai talentat ÅŸi carismatic jucător din circuitul mondial de snooker, s-a calificat în sferturile de finală ale campionatului mondial după victoria, 13-10, cu australianul Neil Robertson.

DeÅŸi a afirmat la începutul competiÅ£iei că tragerea la sorÅ£i a fost strategică, punându-i-se în cale doi dintre cei mai incomozi jucători în primele două tururi, englezul Ronnie O’Sullivan a trecut de ambele manÅŸe ÅŸi va juca sferturi de finală.

După un 10-2 categoric cu chinezul Ding Junhui, marea speranţă a Asiei, O’Sullivan a avut ceva mai multe probleme în turul doi cu australianul Neil Robertson de care a trecut până la urmă, 13-10, deÅŸi adversarul reuÅŸise să revină de la 2-6 ÅŸi să egaleze la opt.

ÃŽn sferturile de finală, Ronnie O’Sullivan, locul ÅŸase în clasamentul mondial provizoriu, va juca împotriva scoÅ£ianului John Higgins, locul trei în clasamentul mondial provizoriu, cel care a trecut până acum de englezul Michael Holt, 10-4, ÅŸi irlandezul Fergal O’Brien, 13-4.

În celelalte meciuri din sferturi, englezul Anthony Hamilton, după ce a trecut cu 13-8 de englezul Ian McCulloch, va juca cu scoţianul Stephen Maguire, cel care a trecut cu 13-8 de irlandezul Joe Swail, galezul Matthew Stevens, care a trecut cu 13-9 de irlandezul Mark Allen, va juca cu englezul Shaun Murphy, cel care a trecut cu 13-8 de englezul John Parrott, iar englezul Mark Selby, care a trecut cu 13-8 de englezul Peter Ebdon, va juca cu englezul Ali Carter, cel care a trecut cu 13-6 de scoţianul Stephen Hendry.

Anthony Hamilton este locul 32 în clasamentul mondial provizoriu, Stephen Maguire este locul 11, Matthew Stevens este locul 24, Shaun Murphy este locul patru, Mark Selby este locul 22 iar Ali Carter este locul 21.

Adauga un comentariu

*