Primarul Bacaului injura ca un birjar in direct la radio

Aflat in masina cu prefectul de Bacau, primarul Romeo Stavarache a trantit ditamai injuratura cand a aflat ca reprezentantul Guvernului in teritoriu vorbeste cu ziaristii de la Radio Alfa. Injuratura lui Stavarche s-a auzit, insa, in direct pe radio. Dupa ce a aflat ca vorbele sale au ajuns la urechile alegatorilor, Stavarache sustine ca nu a injurat si nici nu se afla in masina prefectului.

Marti dimineata, primarul Romeo Stavarache s-a aflat impreuna cu prefectul Gabriel Berca in Parcul Cancicov, la o actiune de plantare de pomi.

Dupa ce s-a finalizat evenimentul, primarul si prefectul s-au urcat intr-o masina iar un redactor de la Radio Alfa l-a sunat pe Gabriel Berca, cu care stabilise anterior o intelegere pentru a intra in direct in jurnalul de stiri de la ora 10 pentru a da cateva detalii referitoare la pregatirile pentru referendum.

In timp ce prefectul asculta intrebarile si se pregatea sa raspunda, primarul Stavarache a aflat cu cine dialogheaza acesta si a scapat o injuratura care s-a auzit pe post: „Mai da-i in p… mamii lor”.

Inregistrarea incidentului poate fi ascultata mai jos (click pe sageata din dreapta):

Dupa ce redactorii de la radio au inceput sa difuzeze inregistrarea pe post, Primaria a emis un comunicat de presa in care sustinea ca inregistrarea este un fals si ca primarul ii va da in judecata pe cei care au facut acest lucru.

Spre seara, insa, intr-o emisiune la TV Bacau, prefectul Berca nu a negat ca cel care injura a fost insusi primarul Stavarache! Ascultati inregistrarea:

Aceasta, in ciuda faptului ca Ionut Tomescu, purtatorul de cuvint al lui Stavarche, a redactat un comunicat de presa amenintator la adresa jurnalistilor locali care ar indrazni sa prezente injuraturile primarului.

Comentarii

  1. ICSULESCU a zis:

    domnilor NICI EU NU-L MAI AGREEZ DAR IMI ESTE IMPOSIBIL SA CRED CA UN INTELECTUAL,CHIAR DACA-I
    CEDEAZA NERVII SA SE POATA COBORA IN ASA HAL.
    DE FAPT DETALIEREA DIN TEXT ESTE DESTUL DE SUBTIRE
    SI NICI TIMBRU VOCAL NU SE POTRIVESTE….NU CRED CA POATE FI ADEVARAT….

  2. golAN ORDINAR orfanu asta. se crede pe mosia lui la spalatorie

  3. ICSULESCU a zis:

    DACA DUL PREFECT A FACUT O ASTFEL DE CONFIRMARE
    ATUNCI E GRAV…GRAV NU CA A INJURAT UN SEF JUDETEAN DE PARTID ENERVAT PE TOT FELUL DE
    INTERPELARI CARE MAI DE CARE MAI SUCARE CI DE
    FAFTUL CA DOI MEMBRII AI ACELUIASI PARTID
    SE PUN INTR-UN PLAN DIAMETRAL OPUS. DIN ACEST
    MOMENT CRED ,, CA A INCEPUT CAMPANIA ELECTORALA
    LA BAIONETA……..

  4. sa intelegem ca cei 2 reprezentanti de seama , nu se mai sprijina ???

  5. stavarache, a condus cu alianta DA, dar acum e momentul alteia: alianta PA

  6. eu v-as injura non stop ca numai prostii spuneti in ziarele astea mizerabie ale voastre.Dar sincer nu cred ca acest primar care, din cate stiu, eu e un om intelectual, s-ar preta la va injura. Nu-l cunosc mai bine decat voi , dar recunosc ca stiu de ce sunteti in stare. Asta sigur e o facatura. Domnilor, de ce nu ne aduceti amite de injraturie pe care Seche ni le tragea la tot pasul. Acela era un om moral, nu-i asa?Primarul Stavarache totusi mi se pare un om care ciar stie ce face, stie ce vrea. Am observat ca face podul de la Serbanesti. mare realizare, spun eu. Bravo lui. Un sfat ii dau, si acela este sa nu bage in seama presa. Din cate stiu eu sunt niste derbedei cre, nu scriu decat la comanda politica, la ei cine da banul mai mult cu acela este. oricum , dupa pareea mea, sunt niste curve. Da-i dracului!

Adauga un comentariu

*