Meciul România-Slovenia supravegheat cu camere video

Meciul de fotbal România-Slovenia, din preliminariile Campionatului European de Fotbal, care va avea loc pe 6 iunie, la Timişoara, va fi supravegheat cu camere video, transmite corespendentul Rompres.

PreÅŸedintele Consiliului JudeÅ£ean TimiÅŸ, Constantin Ostaficiuc, instituÅ£ie în al cărei patrimoniu se află stadionul ‘Dan PăltiniÅŸanu’, a informat în conferinÅ£a de presă de luni că, dacă TimiÅŸoara se va achita onorabil de calitatea de gazdă, va avea toate ÅŸansele să găzduiască ÅŸi meciul dintre România ÅŸi Olanda, din vara acestui an.

Şeful administraţiei judeţene a mai precizat că Federaţia Română de Fotbal (FRF) i-a solicitat luni ca responsabilii să monteze un covor de protecţie pe o parte din pista de atletism pentru a evita o eventuală rănire a jucătorilor şi să se asigure supravegherea video a tribunelor pe durata evenimentului. De asemenea, FRF a mai cerut să fie asigurată prezenţa unei fanfare la stadion, în ziua meciului, pentru intonarea Imnurilor Naţionale ale celor două ţări.

‘Va urma o igienizare completă a stadionului. Noi am prevăzut în bugetul pe acest an montarea a 16 camere de luat vederi pe stadion, iar în momentul de faţă au fost vândute caietele de sarcini ÅŸi urmează să se desfăşoare o licitaÅ£ie în acest sens’, a declarat Constantin Ostaficiuc.

Liderul CJ TimiÅŸ a mai afirmat că FRF consideră că stadionul ‘Dan PăltiniÅŸanu’ întruneÅŸte în proporÅ£ie de 90 la sută condiÅ£iile necesare pentru desfăşurarea meciului dintre naÅ£ionala României ÅŸi cea a Sloveniei. ROMPRES

Adauga un comentariu

*