Consiliul Judetean someaza Primaria Bacaului

Suparat de faptul ca nici o disputa cu Primaria municipiului Bacau n-a putut fi rezolvata de Consiliul Judetean pe cale amiabila, presedintele CJ, Dragos Benea, i-a anuntat pe consilierii judeteni ca Serviciul juridic al CJ va incepe foarte curand procedura juridica impotriva administratiei locale pentru recuperarea imobilului in care se afla actualmente sediul Politiei Primariei si care apartine, de drept, Consiliului Judetean.

„Am asteptat trei-patru luni, am sperat ca vom rezolva pe cale amiabila, eram chiar de acord sa impartim pe din doua acest spatiu, dar vad ca nu exista nici un interes din Partea Primariei de a rezolva aceasta problema, asa ca am decis sa alegem calea juridica de rezolvare.

Dupa ce vom castiga in instanta voi solicita Primariei sa elibereze imobilul si sa-l predea Consiliului Judetean, caruia ii apartine”, a declarat Dragos Benea. (St.O.)

Comentarii

  1. UN LOCUITOR a zis:

    citind titlul si apoi articolul ,fara sa iau in consideratie factorii politici aflati in cele
    doua institutii imi puneam intrebarea;
    stiindu/i pe cei doi reprezentanti ca se au in baioneta,mai era cazul sa mai si publicam cu atata patos/stupoarea este maxima judecand ca
    cele doua personalitati nu vor mai fi ceea ce azi sunt.zic si eu in final ca ,,interesul
    poarta fesul” paste fericit.

Adauga un comentariu

*