Voiculescu susţine că Traian Băsescu conduce poliţia politică din România

Liderul PC Dan Voiculescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că, preÅŸedintele Traian Băsescu, ajutat de Monica Macovei, Daniel Morar ÅŸi Florin Coldea, „conduce poliÅ£ia politică din România”.

„Avem, din păcate, la ora actuală, în România, de-a face cu poliţia politică adevărată, care este condusă de Traian Băsescu cu sprijinul Monicăi Macovei, lui Daniel Morar şi Florin Coldea. Ei şi-au format o camarilă dictatorială cu care lucrează, e vorba de un număr mic, din fericire, de procurori, care răspund la comenzi politice”, a afirmat Voculescu.

El a precizat însă că este convins de faptul că atât SRI-ul, cât ÅŸi DNA-ul au „profesioniÅŸti adevăraÅ£i, care nu vor suporta la infinit să fie subiectul disputelor politice sau al ambiÅ£iilor politice ale diferitelor persoane”.

„Nu acuz DNA-UL ÅŸi SRI-ul in corpore, eu acuz pe acei procurori care au devenit instrumentele politice ale lui Morar, care, la rândul lui, e al lui Macovei, ÅŸi Macovei, care, la rândul ei, execută ordinele lui Traian Băsescu”, a subliniat Voiculescu.

Amos News

Adauga un comentariu

*