Fotbal: Raul pentru Cristiano Ronaldo

Aflată într-o continuă căutare de jucători care să reîmprospăteze situaţia clubului, Real Madrid continuă lupta pentru aducerea portughezului Cristiano Ronaldo iar pentru această mutare madrilenii ar fi gata să renunţe chiar la unul din ultimele simboluri ale echipei, atacantul Raul Gonzalez.

Ajuns într-o postură dificilă la Real Madrid, Raul Gonzalez, unul dintre cei mai influenţi jucători din istoria recentă a clubului, ar putea renunţa la colaborarea sa cu cea mi puternică echipă din capitala Spaniei, colaborare ce oficial se încheie în 2010.

Spaniolul a câştigat cam tot ce se putea câştiga cu echipa ce l-a lansat în fotbalul mare şi ar încerca o nouă provocare după ce va fi încheiat de comun acord înţelegerea cu Real Madrid.

Cea mai probabilă destinaţie a lui Raul din vară pare a fi formaţia engleză FC Liverpool, o echipă care este hotărâtă să investească masiv în achiziţii şi care este antrenată de Rafa Benitez, un bun evaluator al fotbaliştilor din Primera Division şi un fan special al lui Raul.

Cu banii primiţi pe Raul, Real Madrid ar putea creşte oferta făcută pentru aducerea portughezului Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, cel care este văzut drept principala variantă de înlocuire a lui Raul şi de revitalizare a echipei de pe Santiago Bernabeu.

Raul Gonzalez va împlini 30 de ani în luna iunie şi a jucat la nivel profesionist numai la Real Madrid, echipă pentru care a marcat 181 de goluri în 410 meciuri. De asemenea, Raul este principalul marcator al naţionalei Spaniei pentru care a înscris 44 de goluri în 102 selecţii.

Cristiano Ronaldo a împlinit 22 de ani în luna februarie şi a fost lansat de Ladislau Boloni la Sporting Lisabon după care a trecut rapid în Premier League, la Manchester United. Cristiano Ronaldo a marcat 37 de goluri în 147 de meciuri pentru cele două echipe pe la care a trecut şi 17 goluri în 46 de selecţii la naţionala Portugaliei.

Amos News

Adauga un comentariu

*