Poli Timişoara, restantă faţă de fratele lui Oprişan

Clubul de Liga I Politehnica Timişoara patronat de Marian Iancu a fost acţionat în instanţă la Focşani de SC Gama Verde SRL. Această firmă este administrată de Adrian Oprişan, fratele preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, transmite corespondentul AMOS News.

Prima dată, Gama Verde a introdus o somaţie de plată, solicitănd de la clubul patronat de Iancu 37.621,78 euro plus încă 5.000 de euro şi penalităţi. În timpul judecării dosarului Politehnica Timişoara a plătit către SC Gama Verde sumele datorate cu excepţia penalităţilor.

În aceste condiţii, Tribunalul Vrancea a admis somaţia de plată introdusă de Gama Verde numai pentru suma de 118.127,81 lei RON reprezentănd penalităţi şi 39,30 lei cheltuieli de judecată. Nemulţumit de sentinţă, clubul Politehnica Timişoara a introdus o acţiune în anulare la Tribunalul Vrancea prin care speră să scape de plata sumei stabilite în somaţia de plată.

Dosarul se află pe rolul Secţiei Comerciale şi de Contencios Administrativ, fiind repartizat completului condus de Silvia Duţă, iar primul termen a fost fixat pentru 4 aprilie.

În iulie 2006 SC F.C.U Politehnica Timişoara a încheiat un contract de prestări servicii cu SC Gama Verde SRL din Focşani reprezentată de Adrian Oprişan. Firma lui Oprişan se obliga prin contract să efectueze lucrări de întreţinere pentru trei terenuri de antrenament şi terenul de joc de pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara.

Valoarea contractului iniţial a fost de 37.621,78 euro, aceasta crescănd prin actul adiţional de 5.000 euro. De reamintit că, în afară de Timişoara, firma lui Adrian Oprişan a mai efectuat lucrări de refacere şi întreţinere şi pe alte stadioane mari din ţară. Este vorba de stadionul Ghencea, stadionul Giuleşti şi stadionul clubului FC Argeş.

Adauga un comentariu

*