Carom Onesti, scoasa a cincea oara la vanzare

Carom Onesti va fi scoasa la vanzare de catre compania Finconta Consulting, lichidatorul fabricii de cauciuc sintetic. Compania va organiza la 9 mai a cincea incercare de vanzare a activelor firmei, printr-o licitatie cu un pret de pornire de 154,7 milioane de lei (46,1 milioane euro), fara TVA.

Licitatia publica, a cincea la numar, dupa ultima amanare din data de 29 martie, este programata pentru 9 mai si vizeaza vanzarea in bloc a Activ Platforma Carom, care cuprinde 10 active si este amplasata pe un teren in suprafata totala de circa 2,5 milioane de metri patrati, informeaza Mediafax.

pozacarom.gifPretul pentru vanzarea fabricii Carom este cu circa 9% mai mic decat cel de la prima licitatie, organizata in a doua jumatate anului trecut. Acesta a fost stabilit de evaluatorul Sierra Quadrant Consulting Grup Bacau, in prima licitatie, la aproape 49 milioane euro, din care circa sapte milioane euro reprezinta obligatii de mediu neachitate.

Daca niciun participant nu va oferi pretul cerut, fabrica va fi vanduta pentru cel mai bun pret, dar nu mai putin de 84,19 milioane de lei (25,1 milioane de euro), fara TVA, se arata in anuntul de vanzare. Documentele de participare la licitatie pot fi depuse pana in 8 mai, iar garantia de participare va reprezenta 10% din pretul de pornire.

Comentarii

  1. nu-l rechizitioneaza fosta „ultra” meneger ?

Adauga un comentariu

*