PNG-CD tinteste 10 consilieri judeteni in 2008

Aproape 40 de reprezentanti ai organizatiilor Partidului Noua Generatie – Crestin Democrat (PNG-CD) din zona de Vest a judetului s-au intalnit la Moinesti, cu membri ai conducerii nationale si judetene. Secretarul general al PNG-CD, Dorin Ciulina, presedintele Filialei Bacau, Ioan-Daniel Ifrim, prim-vicepresedintele Andrei Paraschivescu, vicepresedintii Camelia Rosu, Aurelian Chiscop, Daniel Aivanoaiei si reprezentantii Tineretului, Lucian Cristea si Cristina Galatanu au dialogat timp de patru ore cu liderii partidului din Moinesti, Darmanesti, Asau, Zemes, Dofteana, Ardeoani, Magiresti, Poduri, Solont, Parjol, Beresti-Tazlau si Berzunti.

Presedintele Filialei Bacau a PNG-CD, Ioan-Daniel Ifrim, a anuntat ca organizatia a reusit sa adune peste 22.000 de semnaturi pentru sustinerea candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, dublu fata de tinta fixata. El a prezentat si candidatul bacauan pe lista partidului: Raluca Nastase, prim-vicepresedinte al Filialei, specialist in fonduri structurale.

Secretarul general Dorin Ciulina a schitat obiectivele PNG-CD. Printre acestea se numara obtinerea in 2008 a zece mandate de consilieri judeteni si identificarea oamenilor cu sanse reale la castigarea primariilor. „Dar atentie pe cine primiti in partid! – a subliniat Dorin Ciulina. Cand aveam trei la suta zambeau cand auzeau de noi. Acum, cand am ajuns la 18 procente, tot felul de oportunisti vor sa se inscrie in PNG-CD”. Secretarul generat a precizat ca presedintele George Becali a redus mult in sondaje diferenta fata de Basescu si ca, din 2008, PNG-CD va fi la guvernare.

Sefii organizatiilor locale au ridicat unele probleme. Toti vor ca presedintele George Becali sa treaca prin comuna lor, vor un ziar al partidului si cer sprijin pentru ca presiunile la nivel local asupra liderilor PNG-CD sa inceteze.

Urmatoarea intalnire zonala a PNG-CD Bacau se va desfasura la Onesti.

Adauga un comentariu

*