Fotbal: Internazionale Milano la un pas de titlu în Italia

Cu 20 de puncte avans după 29 de etape disputate din Serie A, Internazionale Milano este foarte aproape să câştige titlul în Italia în condiţiile în care mai sunt doar 27 de puncte puse în joc.

Mai mult decât atât, Inter nu a pierdut nici un meci până acum în sezonul 2006-2007 din Italia şi este greu de crezut că va începe să o facă de acum încolo.

În runda cu numărul 29, Internazionale Milano a învins cu 2-0 pe Parma, fără să forţeze, golurile fiind marcate în partea a doua a jocului de sud-americanii Maxwell şi Crespo.

Cu Vali Năstase integralist şi cel mai bun jucător al ei de pe teren, Ascoli a pierdut totuşi clar la Empoli, 1-4, şi este foarte aproape de a retrograda în Serie B. Pozzi şi Saudati au reuşit câte o dublă pentru gazde iar Soncin a reuşit golul de onoare al oaspeţilor.

Fără Adrian Mutu pe teren şi cu Luca Toni introdus abia în ultimele 25 de minute, Fiorentina a condus cu 2-0 la Atalanta, goluri Reginaldo şi Pazzini, dar partida s-a încheiat 2-2 după golurile reuşite de Loria şi Doni pentru gazde.

În celelalte partide de duminică din Serie A, Livorno a învins pe Catania cu 4-1, Cagliari a trecut de Messina cu 2-0, Torino şi Palermo şi-au împărţit punctele, 0-0, Sampdoria a obţinut un 1-1 la Chievo iar Lazio s-a impus cu 4-2 la Udinese.

Adauga un comentariu

*