CEC reduce dobânzile la credite

CEC a lansat o promoÅ£ie la creditele pentru investiÅ£ii imobiliare ÅŸi la creditul Auto, ce se va derula în perioada 1 aprilie – 15 iunie 2007, înformează un comunicat al instituÅ£iei.

Pentru solicitările de credit înregistrate şi/sau aprobate în perioada menţionată, rata anuală a dobânzii va fi cu un punct procentual mai mică, până la 31 august 2007.

Astfel, dobânzile vor fi de 8,58% – pentru creditele ipotecare ÅŸi 8,75% pe an – pentru creditele de investiÅ£ii imobiliare altele decât cele ipotecare, pentru creditele de refinanÅ£are imobiliare ÅŸi pentru creditele Auto.

De asemenea, comisionul de gestiune pentru primul an din cadrul duratei de creditare va fi de 1% la valoarea plafonului aprobat la creditele ipotecare şi la cele pentru investiţii imobiliare, altele decât creditele ipotecare, 0,75% la creditul de refinanţare imobiliar, între 1% şi 1,5%, în funcţie de valoarea aportului propriu al clientului la creditul Auto.

CEC acordă o perioadă de graţie la rambursarea creditelor menţionate, cuprinsă între 60 şi 750 de zile calendaristice, în funcţie de durata de creditare şi de destinaţia creditelor.

Adauga un comentariu

*