Angelina Jolie va adopta un copil vietnamez

Angelina Jolie a început demersurile pentru a adopta un copil din Vietnam, a afirmat vineri un oficial local, asigurând că actriţa americană nu va beneficia de nici un tratament preferenţial, relatează AFP şi AP, citate de Antena 3.

„Am primit un dosar al Angelinei Jolie prin intermediul unei organizaÅ£ii americane în urmă cu câteva zile prin care se cere autorizarea adoptării unui copil din Vietnam”, a afirmat Vu Duc Long, ÅŸeful departamentului adopÅ£ii internaÅ£ionale din cadrul Ministerului vietnamez al JustiÅ£iei. Angelina Jolie nu este căsătorită încă (cu Brad Pitt), deci dosarul nu vine decât de la ea”, a mai spus el, precizând că autorităţile au nevoie „de câteva luni pentru a evalua” cererea.

„Dacă totul va merge bine, îi vom invita în Vietnam pentru a discuta detaliile”, a indicat la rândul său Nguyen Van Trung, directorul orfelinatului din Tam Binh, din apropiere de OraÅŸul Ho Chi Min. Cei doi actori au vizitat deja orfelinatul în noiembrie ÅŸi, potrivit conducerii unităţii, s-au jucat mai multe ore cu copiii. Brad Pitt ÅŸi Angelina Jolie au o fiică, Shiloh, născută în mai în Namibia. Cuplul avea deja doi copii adoptivi, Maddox, în vârstă de cinci ani, de origine cambodgiană, ÅŸi Zahara, în vârstă de doi ani, de origine etiopiană.

Adauga un comentariu

*