Campanie dupa reteta Stavarache

Multi bacauani au fost surprinsi sa gaseasca, in cutiile lor postale, un calendar pe anul 2007, cu portretul consilierului local Petru Munteanu, de la Partidul Conservator.

Toate bune si frumoase, mersi pentru calendar, dar, cum nu suntem in campanie electorala, am fost curiosi sa aflam opinia celui care a avut initiativa si opinia sefului sau de partid de la nivel judetean. Petru Munteanu a fost foarte scurt si „direct la cestiune” :

„Suntem 23 de consilieri locali si am constatat ca, din pacate, suntem insuficient de cunoscuti de bacauani. Am decis, in consecinta, sa ma prezint bacauanilor, sa stie ca-i reprezint. Am vrut si vreau in continuare sa ma cunoasca mai bine concitadinii mei, sa ma traga de maneca, fie si pe strada, sa-mi spuna cu ce necazuri sa confrunta. Mi se pare ceva firesc, pentru ca n-am vrut sa trec prin Consiliul Local si sa raman un anonim. De altfel, si ideea din 2003 a PUR de a trimite calendare tuturor bacauanilor mi-a apartinut”.

La randul sau, si liderul judetean al Partidului Conservator, Constantin Avram, considera buna ideea consilierului Petru Munteanu: „Este o initiativa personala, a dumnealui. Consider ca e bine sa stie bacauanii ca este consilier local, ca e responsabil si atent la problemele lor si ca noi, conservatorii, suntem vii, suntem activi si actionam intotdeauna pentru binele comunitatii”. (St.O.)

Adauga un comentariu

*