Trei tineri morţi într-un accident la Buzău

Cumplit accident de circulaţie pe DN 2 E 85, între localităţile Spătaru şi Costeşti. Trei tineri şi-au pierdut viaţa iar alte trei persoane se zbat între viaţă şi moarte pe patul de spital, transmite corespondentul AMOS News.

Potrivit Poliţiei, accidentul a fost provocat de şoferul unui autoturism Renault Clio, în vârstă de 19 ani, din Buzău, în aceeaşi maşină mai aflându-se alte trei persoane. Şoferul a efectuat o manevră de depăşire a unui TIR fără să se asigure.

Cînd şi-a dat seama că din sens opus vine un Opel, tînărul , care avea permis din decembrie 2006, a acroşat lateral TIR-ul şi, în cele din urmă, a pătruns pe contrasens unde s-a izbit frontal cu maşina Opel, condusă regulamentar de un tînăr de 21 de ani.

Poliţiştii susţin că la baza accidentului a stat imprudenţa de care a dat dovadă tînărul şofer buzoian care a efectuat manevra de depăşire fără să se asigure. În urma accidentului de astăzi, trei tineri au murit iar alţi trei oameni sunt în stare gravă la Spitalul Judeţean Buzău. Printre răniţi se află şi şoferul care a provocat toată această tragedie. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca unde este operat, avînd un traumatism cranian grav.

Adauga un comentariu

*