Abonamentul TV va fi majorat cu 5%

Televiziunea Română va majora abonamentul TV. În ultimul timp, TVR se confruntă cu o serie de probleme destul de grave, cum ar fi: drepturile de transmitere a meciurilor din Liga I au fost pierdute, situaţia financiară este precară, disciplina angajaţilor lasă de dorit, iar emisunile postului nu sunt chiar rupte din Rai, informeaza Antena 3.

Åži pentru toate aceste probleme, TVR a găsit soluÅ£ia… măreÅŸte taxele Televiziunea Română se confruntă cu niÅŸte pierderi de 100 de miliarde de lei vechi în 2006. Tocmai de aceea, TVR pregăteÅŸte ÅŸi o rectificare a bugetului.

Acum, datorită problemelor TVR, abonamentul TV va fi majorat cu 5%. Taxa TV nu a mai fost modificată din 2003. În prezent, taxa este de 1,1 euro şi este cea mai mică taxă TV din Europa.

Comentarii

  1. Nu sant de acord cu majorarea abonamentului.
    Incompetentii de la TVR sa fie dati afara si sa li-i sa impute pierderile produse din vina lor. Unde s-a mai pomenit in lume ca un serviciu (tvr) sa fie taxata de doua ori, odata la TVR si odata la cablu. Jos cu panarama Giurgiu care a externalizat productiile tv pe bani grei. Halal portocaliu.

Adauga un comentariu

*