Lui Adrian Iovan îi e teamă ca Iri să nu i-o fure pe Romaniţa

Fericirea conjugală a două cupluri mondene româneÅŸti este pe care să se risipească. De o parte, familia Columbeanu, iar de cealaltă, familia Iovan. Care să fie însă legătura?!…

IntersecÅ£ia nu constă în nimic altceva decât în buna prietenie dintre Irinel ÅŸi RomaniÅ£a, o prietenie dezvoltată dintr-o fostă relaÅ£ie de dragoste. O idilă ce – crede Adrian Iovan – ar putea fi chiar de actualitate. Gelos peste măsură, soÅ£ul creatoarei de modă suferă de fiecare dată când aude numele omului de afaceri alăturat celui al RomaniÅ£ei. Mai mult – a aflat revista X Magazin – aviatorul doreÅŸte să facă orice îi stă în putinţă pentru ca Irinel să iasă definitiv din viaÅ£a soÅ£iei sale.

Să existe oare un sâmbure de adevăr în toate aceste temeri ce – la prima vedere – par absurde?! Ei bine, se prea poate că da. Asta pentru că necazurile de acest gen nu sunt străine nici de cuplul Irinel ÅŸi Monica Columbeanu.

roma.jpg

Conform aceleiaşi surse, băcăuanca este cât se poate de geloasă, ieşindu-şi din pepeni de fiecare dată când aude numele Romaniţei rostit din gura mult prea iubitului ei soţ. Mai mult chiar, acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul numelui Annei Lesko, o altă femeie ce a trecut prin patul omului de afaceri cu ceva timp în urmă.

Poate tocmai de asta, mai nou, Moni a optat pentru un program de tae-bo, cumpărându-ÅŸi un DVD cu exerciÅ£ii pe care să le poată face la domiciliu. Cine ÅŸtie, poate odată cu kilogramele se pot risipi ÅŸi grijile…

Antena 3

Comentarii

  1. kristinik a zis:

    interesant..dar cam greu de crezut,dar totusi nu imposibil…acum,sa fim sinceri,Romanita nu este atat de frumoasa ca si Monica…iar Monic nu face crize cand aude de numele Annei Lesko am vazut intr-un interviu in care a spus ca ea chiar are o parere f buna despre Anna.si faza cu kg pe care Monica vrea sa le dea jos,sa fim seriosi:DE UNDE SA MAI DEA JOS??!!

Adauga un comentariu

*