Trupa Guns N’ Roses amână din nou lansarea albumului ”Chinese Democracy”

Povestea fără de sfârÅŸit a lansării albumului ”Chinese Democracy” semnat de trupa Guns N’ Roses continuă cu o nouă amânare, informează vineri Reuters recepÅ£ionată de Rompres.

Trupa a anunÅ£at în luna decembrie că albumul ‘Chinese Democracy’ va fi în sfârÅŸit lansat la data de 6 martie, dar a devenit clar că această dată nu va mai putea fi respectată pentru că albumul nu este încă gata.

‘Nu există nici un fel de dată oficială de lansare, iar trupa se află în prezent în studio lucrând la ultimele mixaje de finisare a acestui album” se poate citi într-un comunicat postat pe site-ul de internet al formaÅ£iei (http://www.gunsnroses.com). ”Vestea bună este însă că toate melodiile ce vor apărea pe noul album au fost deja înregistrate” se mai precizează în acest comunicat.

‘Chinese Democracy’ urmează să fie primul album ce poartă titulatura Guns N’ Roses scos din 1993 ÅŸi până în prezent. Ultimul produs discografic GN’R este colecÅ£ia de coveruri ‘The Spaghetti Incident?’. Din formula iniÅ£ială a trupei a mai ”supravieÅ£uit” doar vocalul Axl Rose.

Chiar dacă datele de lansare a noului album sunt mereu amânate, Trupa lui Axl Rose ÅŸi-a programat deja datele concertelor de deschidere ale turneului de promovare din acest an. LocaÅ£iile alese sunt pe continentul african – 27 aprilie la Johannesburg ÅŸi respectiv 1 mai la Cape Town, în Africa de Sud.

ROMPRES

Adauga un comentariu

*