Britney ÅŸi-a acoperit chelia

Britney Spears, a cărei viaţă este tot mai dezordonată, a fost în ultimele zile extrem de ocupată. Şi dacă e să ne luăm după ultimele fotografii, cântăreaţa de 25 de ani, nu dă nici un semn că ar intenţiona să o ia mai uşor sau să-şi revizuiască într-o oarecare măsură comportamentul.

Cu capul ras acoperit cu perucă ieftină şi cu o pereche mare de ochelari de soare în stil Elvis care-i acopereau faţa umflată, Britney s-a îndreptat către o altă rundă de petreceri. Faptul că a mers de la un club la altul, de data aceasta fiind vorba de Roxy şi Polo Lounge din Sunset Strip-ul hollywoodian, nu a contribuit deloc la risipirea temerilor că doamna Spears se îndreaptă rapid către o cădere nervoasă.

britney.jpgDupă 45 de minute, cântăreaÅ£a chială a ieÅŸit ca o furtună din primul club, chiar atunci când DJ-ul angajat pentru noaptea de karaoke a pus primul ei hit, „Hit Me Baby One More Time”, în onoarea lui Britney. Celelalte persoane care se aflau în club au observat că Spears se îndepărta adesea de grupul ei pentru a merge la toaletă, de unde ieÅŸea de fiecare dată arătând tot mai… detaÅŸată.

Vedeta nu a mai fost văzută în public de duminică seară, când a fost la Hotelul Mondrian, aflat tot pe Sunset Boulevard, unde i-a uimit pe rezidenţi cu comportamentul ei bizar. Ea a ajuns singură la ora 1 – purtând de data aceasta o perucă albastră – şi a încercat fără succes să închirieze o cameră, neavând nici bani şi nici o carte de credit, ci doar o bucată de hârtie pe care era notată o parte a unui număr de credit.

O sursă a declarat că: „Plângea şi părea ameţită. Spunea încontinuu: «Nimeni nu mă mai vrea»”. Unor turişti li s-a făcut milă de Britney şi au luat-o sus în camera lor. Apoi au dus-o într-un magazin, unde a mers de colo-colo probând trei costume diferite de baie.

„Dar, în mod bizar, ea s-a dus apoi la piscină şi a încercat să se radă pe picioare. Ea s-a dus şi la restaurantul hotelului, Asia of Cuba, pentru a se odihni pe un scaun. După aceea, a încercat din nou să obţină o cameră, însă în zadar. Era în mod clar ameţită şi hotelul nu dorea să-şi asume responsabilitatea pentru ce ar fi putut face în cameră. Ea a încercat apoi să închirieze o maşină, dar neavând un act de identitate, a fost din nou refuzată. A devenit isterică repetând la nesfârşit lucruri ca «Nimeni nu mă vrea». Personalul era uimit. Era clar că avea nevoie de ajutor medical, dar nimeni nu ştia ce să facă cu ea. Era singură şi a plecat în jurul orei 4”.

Comentarii

  1. Eu kred k Brithney a inebunit total.O ador si ma mira faptul ca face aceste lucruri ‘necugetate’.Probabil Kevin a inebunito timp de 2 ani !!!!!!pa

  2. Kristinik a zis:

    saraca.. e groaznic..ar trebui ca prietenii sau rudele sa o ajute sa isi revina din aceasta stare…ar putea sa se agraveze…

Adauga un comentariu

*