Un profesor din Drăgăşani a bătut trei elevi

Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Vâlcea analizează, luni, posibila excludere din învăţământ a unui profesor din Drăgăşani, după ce trei elevi l-au acuzat că i-a bătut cu o ţeavă.

Ion Criveanu, profesor de Geografie la Colegiul ‘I.C. Brătianu’ din Drăgăşani, a intrat, vineri după amiază, la ore, ca în fiecare zi. Deranjat de faptul că trei elevi nu erau atenÅ£i, a început să le vorbească urât, folosind expresii triviale, după care i-a luat la bătaie cu o Å£eavă groasă de fier.

Unul dintre elevi a mers la spital şi şi-a scos certificat medico-legal, în care sunt precizate îngrijiri medicale timp de trei zile, după care a sesizat Poliţia.

Profesorul Ion Criveanu nu este la prima faptă de acest gen. Anul trecut, în luna aprilie, el a pulverizat pe feţele mai multor elevi spray paralizant. Profesorul a fost acceptat de conducerea ISJ Argeş să predea în anul şcolar 2006-2007 deşi comisia de specialitate a concluzionat că are probleme de natură psihică, fiind astfel inapt să intre la clasă.

Amos News

Adauga un comentariu

*