PSD principalul adversar al PD la alegerile europarlamentare

În timpul vizitei făcute la Oradea, ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a declarat că alegerile pentru Parlamentul European sunt cel mai dificil test pentru PD. El a spus că după alegeri, PSD îşi va da seama de adevărata sa valoarea, transmite corespondentul AMOS News.

„Ţin să discut cu organizaţia de la Oradea, care este una dintre cele mai puternice despre programul prelectoral şi electoral. Avem în faţa unu test foarte important, poate cel mai impotant pentru PD”, a declarat Blaga.

Secretarul general al PD a precizat că în maxim două săptămâni partidul va avea lista cu candidaţii.

„Ne interesează toate cele 45 de nume, la cele 35 de poziţii avem obligaţia la zece supleanţi. Credem că vom câştiga 11 poate 12 mandate”, a declarat liderul liberal.

Blaga crede că PSD va suferi o înfrângere la alegerile pentru PE.

„ Împreună cu colegii noştri din alianţă vom obţine un scor destul de mare astfel încât PSD-ul aflat în faţa primului test de sub conducerea domnului Geoană să-si vadă adevărata valoare. De ceea ce fuge nu scapă, o să sufere o înfrângere serioasă. PSD este principalul adversar şi va fi tratat ca atare”, a mai spus Blaga.

Reprezentantul democraţilor a declarat că PSD nu va obţine mai multe de 22 de procente, indiferent ce sondaje îşi va comanda.

Adauga un comentariu

*