Nicolas Cage ÅŸi ‘Ghost Rider’ în fruntea box-office-ului nord-american

Filmul ‘Ghost Rider’, în care Nicolas Cage îşi vinde sufletul diavolului ÅŸi se transformă într-un ‘motociclist fantomă’, s-a impus pe prima poziÅ£ie a box-office-ului nord-american week-end-ul trecut, relatează AFP.

Adaptat după o bandă desenată ÅŸi ‘blindat’ de efecte speciale, ‘Ghost Rider’ a obÅ£inut încasări de 44,5 milioane de dolari, potrivit cifrelor furnizate de societatea specializată Media By Numbers.

Filmul fantastic ‘Bridge to Terabithia’, lansat, de asemenea, săptămâna trecută, s-a clasat pe poziÅ£ia a doua, cu 22 de milioane de dolari. Adaptat după un roman al lui Katherine Paterson, filmul spune povestea a doi adolescenÅ£i care văd lumea magică născută în imaginaÅ£ia lor devenind realitate.

‘Norbit’, cu Eddie Murphy, a căzut pe poziÅ£ia a treia, după ce a ocupat locul întâi, nereuÅŸind să obÅ£ină decât 16,8 milioane de dolari.

Comedia romantică ‘Music and Lyrics’, cu Hugh Grant ÅŸi Drew Barrymore, s-a clasat pe locul al patrulea, cu încasări de 14 milioane de dolari.

Urmează apoi ‘Daddy’s Little Girls’, despre întâlnirea unui avocat bogat cu un mecanic care îşi creÅŸte singur cei trei copii, cu 12,1 milioane de dolari.

Filmul de spionaj ‘Breach’ ocupă poziÅ£ia a ÅŸasea, cu 10,4 milioane de dolari, înaintea producÅ£iei ‘Hannibal Rising’.

Comedia romantică ‘Because I Said So’, cu Diane Keaton, a căzut pe locul al optulea, cu 5 milioane de dolari, urmată de filmul horror ‘The Messengers’ al fraÅ£ilor gemeni din Hong Kong, Danny ÅŸi Oxide Pang (3,8 milioane).

Clasamentul este încheiat de ‘Night at the Museum’, cu Ben Stiller, care a adunat 3,7 milioane de dolari pentru a noua săptămână de exploatare.

Adauga un comentariu

*