Fotbal: Rapid – Poli TimiÅŸoara la Craiova

Telenovela locurilor de desfăşurare a meciurilor Rapid – Poli TimiÅŸoara ÅŸi Universitatea Craiova – Rapid a luat sfârÅŸit după ce oficialii Rapidului au acceptat varianta Craiova pentru meciul cu Poli TimiÅŸoara.

Conform site-ului oficial al formaţiei Rapid Bucureşti, giuleştenii vor juca în prima etapă din retur cu Politehnica Timişoara într-un meci disputat la Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, într-un meci considerat acasă.

Rapidiştii au terenul suspendat o etapă după ce la partida cu Pandurii Târgu Jiu fanii au aruncat cu o sticla de plastic în antrenorul oaspeţilor, Eugen Neagoe.

În etapa a doua din mini-returul Ligii I, Rapid urma să joace în deplasare cu Universitatea Craiova dar cum şi oltenii au terenul suspendat din cauza suporterilor, jocul va avea loc la Bucureşti, pe stadionul Naţional din Complexul Lia Manoliu.

La toată această situaţie se adaugă şi cea a marii rivale, Steaua Bucureşti, care având terenul suspendat pentru două etape va juca meciurile de acasă cu UTA Arad şi FC Argeş la Oradea şi, respectiv, Focşani.

Amos News

Adauga un comentariu

*