Elena Băsescu, păzită de două femei-bodyguard

Sepepistele au devenit un adevărat „trend” în ţara noastră. Cu sau fără sex-apeal, aceste femei-bodyguard au un singur lucru în comun: sunt pregătite în orice moment să îşi încordeze „pectoralii” şi să îşi apere şeful, oricât de mare ar fi primejdia.

Una dintre persoanele care a solicitat serviciul unor gărzi de corp de sex feminin este Elena Băsescu, mezina primei familii a ţării. Dacă din 2004 – anul în care tatăl ei a devenit preÅŸedinte – fata a avut doi sepepiÅŸti după ea mai tot timpul, acum patru luni a decis să „schimbe” sexul acestora. Astfel, Elena ÅŸi-a luat gărzi de corp de sex feminin. Două brunete frumoase ÅŸi bine antrenate în luptele corp la corp sunt pregatite să o apere pe fiica cea mică a preÅŸedintelui ţării de eventualii agresori.

Să nu credeÅ£i însă că frumoasa Elana a renunÅ£at la „gorilele” de sex masculin. Nu. Fata preferă compania acestora doar în momentele când merge la facultate, la serviciu sau la cumpărături, în timp ce la diferitele sale distracÅ£ii – petreceri, cluburi, discoteci, fitness – mezina familiei prezindenÅ£iale apelează la cele două sepepiste.

elena-basescu.jpg

Elena nu este însă singura persoană care a apelat la protecţia unei femei. Şi tatăl ei, Traian Băsescu, este apărat de una dintre reprezenzantele sexului slab. Principala preocupare a sepepistei este instruirea cu reguli elementare de securitate a celor care-l întâmpină pe preşedinte, a aflat cotidianul Libertatea.

Åži de cealaltă parte a baricadei politice s-a apelat sau încă se mai apelează la aceste femei-bodyguard. Dacă Adrian Năstase avea o femeie pe post de gardă de corp doar în „vremurile bune” – când era premier – Ion Iliescu încă mai are ÅŸi acum. Tunsă scurt, bărbăteÅŸte, dar cu tocuri cui, protectoarea fostului preÅŸedinte al ţării îl insoÅ£eÅŸte pe acesta, de ani buni de zile, ca o umbră, în plimbările prin parc sau la diferitele ÅŸedinÅ£e ale partidului.

Antena 3

Adauga un comentariu

*