Fotbal: Toni aduce o nouă victorie Fiorentinei

Cu un Adrian Mutu modest în cele 54 de minute în care s-a aflat pe teren şi a primit un cartonaş galben, Fiorentina a avut din nou nevoie de inspiraţia lui Luca Toni pentru a câştiga cu 1-0 meciul din deplasare cu Catania.

Golgeter-ul Toni a intrat abia în minutul 54 în locul lui Pazzini dar a fost omul decisiv marcând golul victoriei în minutul 88 după ce Catania rămăsese în 10 prin eliminarea lui Minneli din minutul 58.

Ascoli, cu Vali Năstase integralist şi cu o evoluţie bună, a revenit de la 0-2 la pauză în meciul de pe teren propriu cu Udinese, goluri Iaquinta şi Barreto, pentru a egala la 2 prin dubla lui Soncin din minutele 58 şi 69.

În celelalte partide ale zilei, Lazio a învins cu 2-0 pe Torino, dublă Pandev, Livorno a învins cu 2-1 pe Messina, Fiore şi Cristiano Lucarreli, respectiv Kpolo, Palermo şi Chievo au încheiat la egalitate, 1-1, goluri Di Michele şi, respectiv, Obinna, tot 1-1 au încheiat şi Reggina şi Atalanta, goluri Amoruso, respectiv Talamonti, iar Sampdoria s-a impus cu 1-0 la Parma, gol Quagliarella.

După 23 de etape, Internazionale Milano continuă să conducă autoritar clasamentul din Serie A cu 14 puncte avans faţă de AS Roma, 20 faţă de Palermo, 30 faţă de AC Milan, ajunsă pe locul cinci, 35 faţă de Fiorentina, locul 11, şi 50 faţă de Ascoli, echipa lui Vali Năstase, ultima clasată.

Adauga un comentariu

*