Britney s-a tuns zero

Britney Spears s-a ras pe cap, la câteva ore după ce a ieşit dintr-o clinică de reabilitare. Mamă a doi copii, vedeta şi-a făcut de asemenea şi două noi tatuaje. Noul look al vedetei a fost destul de şocant. Unul dintre proprietarii salonului unde Britney a decis să pună capăt feminităţii şi să renunţe de tot la podoaba capilară a mărturisit că vrea să folosească părul vedetei în scopuri caritabile.

bald-britney-spears.jpg

„Nu a vrut să-şi păstreze părul. Îl avem aici, în salon, şi probabil că-l vom scoate la licitaţie în interes caritabil”, a declarat J. T. Tognozzi. Acesta a povestit şi cum s-a întâmplat totul. Cântăreaţa, însoţită de două gărzi de corp, şi-a făcut apariţia după ora de închidere. Spears i-a spus acestuia că vrea să se radă pe cap, iar stilistul a încercat să o convingă să nu facă acest pas radical.

„Era convinsă să se radă pe cap de dinainte de a intra în salon”, a mai spus Tognozzi. Proprietarul salonului a mărturisit, de asemenea, că vedeta, în vârstă de 25 de ani, s-a plâns că s-a săturat de extensii ÅŸi că acum îşi doreÅŸte să semene cu Sinead O’Connor. Apoi l-a întrebat pe stilist dacă poate să se tundă singură. Ce a determinat-o pe Britney să facă acest lucru, rămâne de văzut. Poate că avea nevoie de încă o schimbare. Cert este că am pierdut numărul lor.

Comentarii

  1. e SITA cu sau fara par!! a zis:

    muiu muiu cit gutuiu

Adauga un comentariu

*