Steaua nu mai aduce niciun fotbalist

Deşi Steaua are mari probleme de efectiv înaintea dublei cu FC Sevilla din 16-imile de finală ale Cupei UEFA, managerul Mihai Stoica a afirmat că nu se va mai aduce nici un fotbalist, informează Gazeta Sporturilor.

Cu Opriţa, Neşu, Andrey şi Dică, absenţi pentru perioade lungi de timp, şi Thereau şi Cristocea cu probleme, Steaua se confruntă cu o criză importantă de efectiv înaintea sezonului de primăvară.

Cu toate acestea, managerul Stelei, Mihai Stoica, consideră că deşi echipa îşi mai dorea un jucător care să aducă un plus de viteză în joc, este greu de crezut că Steaua va mai transfera pe cineva pentru că înainte de toate conducerea trebuie să fie sigură de valoarea jucătorilor urmăriţi.

Mihai Stoica a afirmat că Andrey a fost adus în grabă pentru că Steaua nu avea decât varianta Cernea pentru postul de portar şi că el nu este un scouter al Stelei ci doar urmăreşte evoluţiile unor jucători propuşi de trimişii clubului din Bulevardul Ghencea.

De asemenea, managerul Stelei a afirmat că doar Middlesbrough s-a interesat oficial de Nicolae Dică iar pe adresa clubului a mai sosit o informaţie conform căreia şi VFB Stuttgart sau Red Bull Salzburg s-ar interesa de serviciile decarului stelist.(hotnews)

Adauga un comentariu

*