Rodica Stănoiu s-a înscris în PC

Fostul senator social-democrat Rodica Stănoiu s-a înscris în Partidul Conservator. Astfel, Stănoiu este al doilea lider important al PSD care a trecut în echipa lui Dan Voiculescu, după Dan Ioan Popescu. Preşedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu a anunţat, marţi, că Rodica Stănoiu nu va avea funcţie de conducere, dar va fi vicelider de grup la Senat.

Rodica Stănoiu şi-a anunţat demisia din Partidul Social Democrat în data de 7 septembrie 2006.

”Am decis să fac gestul pe care am vrut să-l fac în vara anului 2003, când, în timpul unei convorbiri telefonice, o cunoscută fostă judecătoare, prietenă a doamnei Macovei, îi reproÅŸa unui domn cu nume de floare că nu reuÅŸeÅŸte să mă lichideze. (…)

S-ar mai fi cuvenit să fac acest gest în martie 2004, când proaspătul cancelar al domnului Adrian Năstase, Alin Teodorescu, anunţa conducerea Ministerului Justiţiei ca la Bruxelles s-a decis să se sacrifice un cap, şi acel cap trebuie să fie Rodica Stănoiu.

(…) ÃŽn sfârÅŸit, se mai cuvenea să mai fac acest gest după Congresul PSD din 2005. ÃŽl fac astăzi, cu întârziere ÅŸi cu regret: demisionez din partid ÅŸi din grupul social-democrat”, a declarat la acea vreme Rodica Stănoiu.

Adauga un comentariu

*