Oana Zavoranu nu se mai mărită – naşii s-au certat din nou

Pare urmărită de ghinion Oana Zăvoranu, în încercarea ei de a deveni doamna Pepe. Mai întâi, avocaţii au atras atenţia asupra faptului că legalitatea căsătoriei civile dintre cele două vedete, încheiată în noiembrie, într-o cârciumă din Bucureşti, este îndoielnică. Acum, Pepe susţine sus şi tare că nunta cu Zăvo nu va avea în niciun caz duminică, în Statele Unite.

Aflat la munte, în vacanţă, latin-loverul mioritic a declarat pentru vedeta.ro, că nunta „va avea loc în America, însă nu duminică. Nu ştiu cine a scos informaţiile astea. Ne vom căsători în America, însă acum nu pot spune exact cine ne va însoţi. Avem şi acolo destui prieteni, deci e greu de estimat cum vor decurge lucrurile”.

oana zavoranu

Discret ca de obicei, cântăreţul nu a suflat niciun cuvânt despre naşi, ceea ce este destul de ciudat. S-ar putea spune că Pepe, în stilul lui caracteristic, vrea să ţină ascuns evenimentul anunţat chiar de cel care afirmă că îi va fi naş, Silviu Prigoană. Dar o altă informaţie dezvăluită de acelaşi site poate să explice anularea voiajului de duminică: paradisul abia cârpit al căsniciei Bahmu-Prigoană s-a fisurat din nou. Cei doi nici nu s-au împăcat bine, că Adriana a început să ameninţe cu tribunalul toate femeile ce s-au afişat cu domnul Silviu în ultima vreme. Ceea ce pare să-l fi scos din pepeni pe magnatul gunoaielor, care nu mai vrea să retragă acţiunea de divorţ. Cât despre Bahmu, ea susţine sus şi tare că nu va traversa Oceanul alături de cel care a făcut-o deja mireasă de câteva ori.

Åži uite-aÅŸa, biata Querida trebuie să mai aÅŸtepte până când va deveni doamna Pepe ÅŸi pe pământ american. Deh, dacă naÅŸii plătesc totul, trebuie să îţi faci programul în funcÅ£ie de năbădăile lor. Că doar de aceea i-ai ales…

Antena 3

Adauga un comentariu

*