CEC reintroduce plata pensiilor prin cont ÅŸi card

Casa de Economii şi Consemnaţiuni a reluat, începând din 1 ianuarie, sistemul de plată a pensiilor în cont sau card bancar, au anunţat reprezentanţi ai băncii de economii.

CEC şi CNPAS au semnat, în decembrie 2006, o nouă convenţie prin care sunt stabilite coordonatele acestei colaborări. Orice pensionar care doreşte să primească pensia într-un cont deschis la CEC va încheia un contract.

Pentru pensionarii care vor opta pentru un card, CEC pune la dispoziţie cea mai mare reţea electronică de eliberare de numerar prin card din România, accesibilă în aproape 1.400 unităţi din mediul urban şi rural. Deţinătorul unui card de debit CEC nu mai depinde de programul băncii, având acces permanent la pensia proprie. Banii pot fi retraşi de la bancomatele CEC, fără comision, sau ale altor bănci, cu comision. De asemenea, posesorii de carduri pot face şi plăţi la comercianţi.

In prezent, peste 400.000 de clienţi au conturi de plată a pensiei deschise la CEC.

CEC are în prezent un capital social de 649,7 milioane lei noi, active totale de peste 6,9 miliarde lei noi şi o reţea de 1.393 unităţi, în mediul urban şi rural. Banca are ca obiectiv principal în 2007 creşterea cotei de piaţă prin atragerea de noi clienţi, persoane fizice şi juridice, concomitent cu menţinerea clientelei actuale, pregătind în permanenţă noi produse şi servicii în concordanţă cu standardele practicate de celelalte bănci din România.ROMPRES

Comentarii

  1. Si in conducerea CEC se afla multi tampiti ceausisti.

Adauga un comentariu

*