Căsătorie cu bucluc

Un cuplu austriac ÅŸi-a văzut mariajul ‘în aer’, după ce ofiÅ£erul stării civile le-a comunicat logodnicilor amânarea căsătoriei lor cu zece săptămâni, scrie vineri cotidianul vienez Oberosterreichische Nachrichten.

ÃŽn pofida rugăminÅ£ilor fierbinÅ£i ale tinerei mirese, care nu ÅŸtia ce să mai facă pentru a-l convinge pe oficialul de la Starea Civilă să se răzgândească, acesta a rămas ‘stană de piatră’. Cauza?

ÃŽn timpul ceremoniei ‘Vrei să-l iei de soÅ£ pe….?’, împricinata, veselă nevoie mare ÅŸi pusă pe glume, a spus râzând că ‘Nu’.

ÃŽn faÅ£a unei numeroase asistenÅ£e, formată din rude ÅŸi prieteni ai tinerilor aspiranÅ£i la statutul de ‘căsătoriÅ£i’, care izbucniseră în hohote de râs, ofiÅ£erul Stării Civile, marÅ£ial, a suspendat oficierea protocolului de căsătorie ÅŸi le-a spus ‘Pa! Pe data viitoare!’.

Nimeni şi nimic nu l-a mai putut convinge că a fost o glumă nevinovată, generată de emoţiile momentului.

Respectând strict prevederile legale, el a dictat sobru: ‘Un răspuns negativ din partea unuia sau altuia dintre pretendenÅ£i impune amânarea cu zece săptămâni a mariajului’.

De unde rezultă că nu-i bine să te joci cu focul, că îţi frigi degeţelele. Şi până se vindecă ele mai trec niscaiva săptămâni grele şi urâte.ROMPRES

Adauga un comentariu

*