Handbal: Naţionala masculină a început cu dreptul drumul spre Euro 2008

În primul meci din turneul de calificare la barajul pentru Euro 2008, naţionala de handbal masculin a României a surclasat Bulgaria cu 38-24 după o primă repriză echilibrată la finalul căreia formaţia noastră conducea doar cu 15-12.

România şi-a subestimat în start adversarul şi a ratat numeroase ocazii de a înscrie astfel că după o primă repriză echilibrată, elevii lui Lucian Râşniţă aveau doar trei goluri avans la pauză, 15-12.

Biciuiţi exemplar la pauză de antrenorul principal, jucătorii noştri, cu aceiaşi Rareş Jurcă, Marian Cozma şi Mihai Popescu în prim plan, ca şi în prima repriză, au marcat gol după gol şi şi-au adjudecat victoria la un scor comfortabil, 38-24.

La finalul partidei, jucătorii noştri au pus evoluţia mai puţin reuşită din prima repriză pe seama faptului că este primul meci al anului după o pauză foarte scurtă şi datorită problemelor de lot, în condiţiile în care mai mulţi titulari au fost indisponibili sau au evoluat la potenţial redus.

România face parte din grupa a treia a acestor preliminarii şi este nevoită să termine pe primul loc pentru a merge la barajul care poate califica la Europenele din 2008.

În următoarele partide, România va juca duminică, 7 ianuarie, în Bulgaria, vineri, 12 ianuarie, în Georgia, duminică, 14 ianuarie, acasă cu Georgia, miercuri, 17 ianuarie, în Letonia, şi duminică, 21 ianuarie, acasă cu Letonia.

Amos News

Adauga un comentariu

*